Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en struint tussen mijn creaties. Ik ben Lisanne Roossien.

Een Groningse neergestreken in Utrecht. In het dagelijks leven werkzaam als manager communicatie. Daarnaast graag bezig als fotograaf en eigenaar van een webshop met t-shirts designs. Beiden momenteel als hobby naast mijn baan.

Fotografie en verhalen vertellen
Mijn maatschappelijke interesse is zowel in mijn loopbaan als in mijn fotografie merkbaar. Alhoewel ik alle fotografiedisciplines beoefen, gaat mijn liefde uit naar het vertellen van verhalen. In mijn reportages en fotodocumentaires is dit duidelijk zichtbaar. Een foto is meer dan een mooi plaatje. Het roept een gevoel op of wekt je interesse. Je moet blijven kijken. Een sterke foto vertelt je iets over het moment, de situatie of de persoon. Dat zijn de foto’s die ik wil maken.

Achtergrond
Ik heb Sociale Psychologie en Journalistiek gestudeerd. Tijdens mijn masters en tot mijn verhuizing naar Utrecht werkte ik als camera-journalist. Daarna in de marketing en communicatie om vervolgens bij de overheid terecht te komen. Eerst als beleidsmedewerker bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en daarna in de communicatie bij de gemeenten Amersfoort en Utrecht. De fotografie is al die jaren op de achtergrond aanwezig geweest.

Portfolio
Ik probeer veel uit en houd van afwisseling. Zowel in mijn werk, als daarbuiten. Dit levert allerlei producten op. De ene keer meer geslaagd dan de andere keer. Maar het bewaren waard. En dat doe ik hier. Voor mijzelf of anderen die nieuwsgierig zijn.

Schroom niet om contact op te nemen. Meer weten over mijn werkervaring, kijk dan op Linkedin.