Of ik ooit echt ga bloggen? Geen idee. Maar mijn oude blogs over het bombardement op Rotterdam inclusief zelfgemaakt radioreportage, over de politieke situatie toen en mijn reis door Thailand, Laos en Cambodja zijn er nog.

In 2009 reisde ik met een vriendin zeven weken door Thailand, Laos en Cambodja. Mijn eerste verre reis zonder ouders en tot op heden nog mijn langste reis, was aanleiding voor een levendige blog. Voor wie nog die kant op wil gaan en van reisverhalen houdt leuk om te lezen. Dat jaar daarna hield ik tot in detail de politiek bij. Het was verkiezingstijd en ik student journalistiek. Twee blogs waren geboren.

Naar blog

Bombardement op Rotterdam: radioreportage
Eén blog is voor mij heel speciaal en wil ik niemand onthouden. Hieronder vind je een fragment uit de blog over het bombardement op Rotterdam. Ik sprak een weekend lang met mijn opa en oma en maakte hier een radioreportage van.

“Jenny van den Bos-Toet, mijn oma, was 5,5 jaar oud en speelde die 14 mei op straat toen het luchtalarm afging. Met haar familie sloeg ze op de vlucht, terwijl hun huis werd gebombardeerd. In één klap verloor Jenny haar huis en al haar spullen. Haar eerste kinderfoto dateert van toen zij zes was. Bovenop de fietskerrie van haar vader keek zij om naar de stad en zag enkel vuur, bommen en vliegtuigen. ‘Het bombardement zal ik nooit meer vergeten’, vertelt Jenny in de hier te beluisteren radioreportage:”